Tulevaisuuden sienituotteet täällä jo tänään

15.04.2017

Helppous monipuolisuus ja laatu samassa paketissaIMG_9701_small2.png

Tuotteemme kehittyvät nopeasti vastaamaan muuttuvien markkinoiden tarpeita

Oletko koskaan miettinyt miten nopeasti kehitys laukkaa myös kotikeittiössä?

Viimevuosina monen keittiöön on ilmestynyt valmiiksi pilkotuista lihoista tuoreisiin yrtteihin ja salaattisekoituksiin saakka uusia tuotteita jotka ovat helpottaneet sekä monipuolistaneet ruoan laittoa kotona. Tuliko ennen valmiita salaattisekoituksia syötyä niin paljon salaattia, saati sitten niin monipuolista sellaista? IMG_9687_25.png

Sienimaailma kehittyy Kaiteki sienien osalta markkinoiden mukaan. Grillikausi lähestyy vauhdilla ja monen kaupan hyllyltä löytyykin korkealaatuinen GrillMix rasia, jossa premium laatuiset siitake ja kuningasvinokas odottavat kuuman grillin paahdetta. Kannattaa muuten ehdottomasti kokeilla sieninyyttiä GrillMixistä jossa nyyttiin lisätään kuivaa omenasiideriä, aurinkokuivattua tomaattia sekä mausteita oman maun mukaan. Myös valkosipuli toimii upeasti näiden sienien kanssa!

Uusimpana tulokkaana markkinoille saapuu paistovalmis sienimix joka vie sienen käytön uudelle monipuoliselle polulle kotikeittiössäsi. Tiesitkö että sienet on viipaloitu juuri oikean kokoisiksi, jotta ne on helppo ja nopea paistaa?

Nämä sienet eivät tietenkään sisällä mitään lisäaineita tai suojakaasuja ja tuotepakkauksen suunnittelussakin on panostettu pakkausmateriaalin käytön optimointiin. 

Avaa vain pussi ja sieni on valmiina paistettavaksi tai lisättäväksi pizzoihin, pastoihin, patoihin ynm. Tulossa on myös erilaisia mixejä joissa sienen mukana löytyy esimerkiksi luomuvalkosipulia, chiliä ynm. Luomunakin saat siis nopeita helppoja sekä laadukkaita tuotteita keittiöösi.

Tiesitkö että kuuntelemme herkällä korvalla markkinoita sekä ihmisten ideoita. Jos haluat jakaa ideasi kanssamme lähetä se meille osoitteeseen:  info@mikkolansienituote.com 

04.06.2018Grillikauden ehdoton uutuus jossa maistaa aidon koivun vivahteet
22.02.2018Vinkit upean talvisen sienikeiton tuunaamiseen
02.02.2018Tulevaisuuden ruoka on ympäristöystävällistä
14.01.2018Siitakesieni auttaa ihon hoidossa
17.10.2017Siitake parantaa immuunipuolustusta ja kolesterolin hallintaa
07.10.2017Luonnon taikaa vuoden ympäri
24.09.2017Kaiteki sienet mukana Food & Fun festivaaleilla
26.08.2017Syksy on raikkaiden tuoreiden makujen aikaa
03.06.2017Suomen valoisa kesä luo puitteet laadukkaalle sienelle
29.05.2017Maista Kaiteki sieniä Shift festivaaleilla

Siirry arkistoon »